« Osallistu gradu -kyselyyn | Ullablog | Ekebo Designin tarjous Ullan lukijoille (voimassa 7.4. - 31.7.2008) »

Ullan jämälankaohjekilpailun säännöt

Ulla järjestää jämälankojen tuhoamisprojektin innoittamana ohjekilpailun. Ohjeen tulee olla oma eikä sitä saa olla aikaisemmin julkaistu missään. Ohjeen pohjana tulee käyttää Ullan neuleohjepohjaa (.rtf). Ullan kilpailuun voi osallistua, vaikkei osallistuisikaan jämälankaprojektiin. Myös muille käsityötekniikoille kuin virkkaukselle tai neulonnalle kirjoitetut ohjeet kelpaavat kilpailuun mukaan.

Voit osallistua Ullan järjestämään jämälankaohjekilpailuun lähettämällä ohjeesi osoitteeseen ohjeet @ ullaneule.net. Sähköpostin otsikoksi on laitettava ”JÄMÄLANKA”. Kaikkien ohjeiden kesken arvotaan yllätyspalkinto. Jaossa saattaa olla lisäksi yllätyspalkintoja. Ohjeet on lähetettävä Ullaan 18.5.2008 mennessä.

Ulla pidättää oikeuden julkaista ohjeet haluamassaan numerossa tai jättää ne julkaisematta.

Kommentit

Voiko jämäohjetta tarjota Ullaan kilpailun määräajan jälkeenkin? Milloin jämä-Ulla olisi tulossa? Minulta voisi tulla ohje tai pari, mutta en kerta kaikkiaan ennätä kirjoittaa niitä juuri nyt, joten en voi osallistua kilpailuun.
Säännöt ovat siis tuo ylhäällä näkyvä blogiteksti. Mikäli haluat ohjeen julkaistavan Ullassa muuten, niin muokkaathan sen sopivaksi tuohon neuleohjepohjaan ja lähetät Ullaan osoitteeseen ohjeet @ ullaneule.net. Lisää tietoa ohjeen lähettämisestä Ullaan löydät sivulta http://www.ullaneule.net/info/aineisto/index.html.
Selvä! En saanut noita sääntöjä auki joten siksi piti kysyä. Jos ohjeen Ullaan haluatte niin saa sen sinne toki laittaa.
Sääntöjen mukaan kilpailuun voivat osallistua ohjeet, joita ei ole julkaistu missään (esim. blogissa) aikaisemmin, joten valitettavasti kilpailuun peitto ei käy. Ohje on kuitenkin muuten tervetullut Ullaan!
Hei! Voiko tähän kilpailuun osallistua tilkkutäkillä jonka tilkut on jämälangoista mutta peiton kokoaminen tehty uudella langalla. Kuva peitosta ja myös sen ohje löytyy blogistani www.vattumato.blogspot.com

Takaisin Ullaan