« Lisää materiaalia | Ullablog | Jäsenpostia »

Ullablog vastaa

AnneV kysyi seuraavan Ullan koost... deadlinea. Ullaan voi lähettää aineistoa koska tahansa! Mitä aiemmin, sitä parempi meille eli jos vaikkapa blogissasi on jo julkaistu ohje ja haluat sen mukaan Ullaan, lähetä meille viesti ja käymme nappaamassa ohjeen talteen.

Virallisesti tiedotamme, että seuraava Ulla ilmestyy vuoden loppupuolella, joten aineiston olisi oltava perillä viimeistään sunnuntaina 15.10. Koostamiseen ja kansikuvaäänestykseen menee muutama viikko, joten jos kaikki materiaali on meillä ajoissa, talvi-Ulla ilmestyy marraskuun aikana.

Nimetön kommentoija mainitsi, että Ullablog haamuilee Blogilistalla. Blogilista seuraa Ullablogin atom.xml-feediä, joten kommenttien ei pitäisi aiheuttaa ylimääräisiä päivityksiä, mutta eihän tästä intternetistä ja aateekoosta koskaan tiedä... Joskus haamuja voi aiheuttaa se, kun vanhat merkinnät poistuvat etusivulta arkiston syövereihin. Voimme kokeilla RSS-syötettä seuraavaksi, jos haamupäivityksiä on edelleen havaittavissa.

Mine tiedusteli Ullan bloginappia. Virallista bloginappia ei (vielä) ole, blogeissa näkyvät napit ovat bloggaajien omia luomuksia. Olisiko napille tarvetta, pitäisikö sellainen tehdä tai olisiko jollakulla jo hyvä ehdotus valmiina?

Kommentit

Liisa: ei tarkoituksena ole tehdä Ullasta tylsää blogeissa julkaistujen ohjeiden kokoelmaa, päinvastoin. Bloggaajat julkaisevat nykyisin blogeissaan upeita ohjeita, mutta blogeja on paljon (mikä on hieno juttu) ja ohjeet saattavat kadota blogien paljouteen. Ullasta ne löytyisivät, jos bloggaaja haluaa ohjeensa sinne lähettää. Sen lisäksi Ullassa on tietenkin muita, ei blogeissa julkaistuja ohjeita, joten ei tässä tylsäksi muututa.
eikö se olisi kuitenkin parempi, että jos joku haluaa julkistaa ohjeen blogissaan, ei sitä enää ullaan tarvitsisi laittaa. on vähän tylsää, jos kauan odotetun ullan ilmestyttyä sieltä löytyykin ohje vaikka biboon, tai muihin suosittuihin malleihin. (bibossa ei siis ole mitään pahaa, ohje ja tekijä ovat kivoja, käytin vain esimerkkinä)
Juu nappi olisi kiva:)

Takaisin Ullaan