« Ullabongauksia | Ullablog | Ullabongauksia III »

Ullabongauksia II

Fifi on aiheuttanut Oosalle ongelmia. Ulla toivottaa tsemppiä!

Fifi on ollut osallisena radikaaleissa päätöksissäkin. Solmujen ja silmukoiden Tarja purki Fifinsä ja neuloi langoista Auroran.

Lopuksi jotain ihan muuta: Kuulumisia-blogin Maija taas päätyi soveltamaan Ullaan käännettyä Legs-pupun ohjetta ja neuloi suloisen apinan.

Kommentit

Ahaa, nyt mä tiedän miksi mun blogin laskuri on pyörinyt niin villisti - olen tullut mainituksi Ullablogissa, jopa kahdesti :D Täytyneekin laittaa tulemaan kuvia noista tekeleistä, kun olen hyvät perusohjeetkin Ullasta saanut ;)
No hei, nythän voisi haastaa neuleblogaajia tai keitä tahansa lähettämään kuvia. Eiköhän niistä galleria äkkiä synny - tai luultavasti Ulla hautautuu sen kuvavuoren alle ;). Kyllähän pelkistä Fifeistä tulisi jo aikamoinen näyttely. Kukaan ei varmaan uskalla tai tohdi noin vain kuvia lähettää, mutta jospa tästä saisi jonkin kampanjan aikaiseksi. "Paras Ullaneuleesi" tai jotain semmoista?
Kiitos kommenteista! Ullan Galleria olisi olemassa, jos saisimme sinne kuvia neuleista! Toistaiseksi olemme saaneet sinne yhden kuvan eikä yhdestä kuvasta vielä saa kuvagalleriaa.
Ullan uusi blogi on tosi mahtava juttu. Nyt voi pistäytyä täällä aina uutta Ullaa odotellessa. Muuten, onko Ullan Galleria ihan oikeasti olemassa? Se kyllä mainitaan Ullakolla, mutta en kyllä ole löytänyt mitään linkkiä itse Galleriaan.
Aivan ihanaa että tälläinen blogi on avattu!!! =)

Takaisin Ullaan