Ullablog | Heti uutta Ullassa »

Tervetuloa Ullablogiin!

Tervetuloa lukemaan Ullan blogia! Täällä Ullan hallitus tiedottaa ajankohtaisista Ulla-asioista ja kaikesta muusta mieleen juolahtavasta.

Blogista löydät mm.

- Lehteä koskevat ajankohtaisia asioita, muistutuksia aikatauluista ym.
- Jäseniä koskevat yleiset tiedotteet (muut jäsenasiat ovat edelleen jäsenten omilla sivuilla)
- Neulemaailman kuulumisia sieltä täältä

Kommentit

Kiitos Ullan tekijöille hienosta julkaisusta! Ihailtavaa, että jaksatte ahertaa niin paljon meidän muiden neulojien hyväksi :D
Kiitos taas kivasta Ullasta, mukavaa kun jaksatte!
Kiitos taas kivasta Ullasta, mukavaa kun jaksatte!
Kiitokset taas uudesta Ullasta :)
Uutta Ullaa innolla lukemassa. Kiitos!!
Minä myös yritin liittyä lomakkeen kautta jo ajat sitten, eikä vastausta kuulunut - onkohan lomake rikki? Johanna irkissä lupasi välittää liittymisinnostusta eteenpäin, edelleen jo jonkun aikaa sitten, vastausta odotellessa... ;) Voisin minäkin auttaa jossain, vaikka koodipuolella, sitä kun räplään huvikseni muutenkin paljon. Ja kiitokset tekijöille upeasta lehdestä!
Kiitokset taas uudesta ihanasta Ullasta!!
lähetin korjauksen Tallinn-huivin ohjeeseen, jos ullan tekijät voisivat liittää oikean kaavion sen nykyisen tilalle.
Niin Susanna, kun täytän liittymislomakkeen ja lähetän sen, tulee seuraavaksi auki ikkuna, jossa lukee "Ei sähköpostiosoitetta". Tästä kerroin Marjutille jo ennen joulua. Äsken oli tulos sama. =(
Jiihaaaa!!!!! Ulla taas!!!!! Ja vielä blogikin! Jippiiiii!!! Olen ihan innoissani! Kiitos jo etukäteen...pitää rientää lukemaan...Ullaa siis. Mutta olen aina lukenut nämä numerot, ja hienoja ovat. Tekijätiimille pahoittelut ja hyperkiitokset. Pahoittelut tuosta copyright-sotkusta ja hyperkiitokset hienosta nettilehdestä! En osaa suunnitella, joten en pysty siinä asiassa auttamaan, mutta uskollinen lukija olen.
Liinu, kaikki viime vuotiset jäsenhakemukset on kyllä käsitelty, olisikohan niin ettei ole jostain syystä tullut perille? Tällä hetkellä jäsenhakemuksia on paljon käsittelemättä, koska en ole ehtinyt niitä laittaa. Laita uusi hakemus, käyn niitä ensi viikolla läpi!
Hieno uusi Ulla jalleen! Ja kiva tama blogijuttu!
Kaunis kiitos taas ohjeista! Ja muustakin jutustelusta. - Btw, koetin pariin kertaan liittyä neuleyhdistys Ullaan viime vuoden lopulla, mutta en ole saanut vahvistusta. Olisin mielelläni tukemassa mukana.
Tämä kuuluu sarjaan muut mieleen juolahtavat: Jihuuuuuuuuuuu! Uuuuuuuuusi Ullllllla! :)
Hei, onneksi olkoon uudenuutukaisen Ullan johdosta. Kiitos tekijöille :)!!

Takaisin Ullaan